Arveluttavat elokuvat ovat marginaalileffoja, B-elokuvia, trashia, campia, eksploitaatiota, mutta myös valtavirran leffoja jotka joko ovat huonoja tai yrittävät olla sellaisia. Sano sinä niitä miksi sanot, mutta me täällä AEY:ssä kutsumme näitä kaikkia ihan vaan arveluttaviksi elokuviksi.

AEY.fi on sivusto, joka pyrkii perkaamaan maailman syliimme oksentamasta arveluttavien elokuvien paljoudesta viihdyttävimmät helmet mudasta, uutisoimaan alan touhuista sekä muutenkin olemaan iloksi kaikesta tästä jostain kumman syystä tykkääville outolinnuille ja miksei muillekin. Arveluttavat elokuvat eivät maailmasta katsomalla lopu, mutta lupaamme yrittää parhaamme.

Olet tervetullut liittymään joukkoomme ja auttamaan elokuvien järjestykseen laittamisessa. Kun arveluttavan leffan tulee vahingossa tai tarkoituksella katsoneeksi, niin ei ole iso vaiva kirjoittaa siitä tänne paria sanaa arvosteluun, ja jos ei ole aikaa edes siihen, niin ainakin pisteyttää se. Onpahan siitäkin leffan katsomisesta sitten muutakin uloa kuin pelkkä näkemisen riemu (tai tuska, niin kuin monesti sattuu näissä piireissä käymään).

Sivustona AEY on ollut pystyssä jo pienen ikuisuuden, eli vuodesta 2004, minkä pitäisi jo jotain kertoa siitä millä meiningillä ollaan liikkeellä. Ylläpito on Oulussa, sivut fyysisesti Espoossa. Homma toimii ihan harrastuspohjalta ja rakkaudesta epämääräisiin elokuviin. Toisin kuin tapana nykyään on, touhun takana ei ole mitään hämäräfirmoja, illuminatia tai Venäjän mafiaa käärimässä rahaa muiden uurastuksella. Sivuston pitäjille ei tule kuin persnettoa, mutta näinhän se harrastusten kanssa tuppaa olemaan.

Siispä tervetuloa kehnohkojen ja vähemmän kehnojen elokuvien pariin. Jos on kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, kaikkiin kysymyksiin vastataan.