uutinen
10.6.2018 20:15 (2 v sitten)

Katsaus arveluttavien elokuvien netflixeihin


Kuva
Mikäli Netflixin kaupallinen ja Youtuben satunnainen roskaelokuvavalikoima ei tyydytä kyltymätöntä ja sofistikoitunutta arveluttavien elokuvien tarvettasi, jäljelle jää toki vielä muitakin vaihtoehtoja. Jo useampikin toiveikas striimauspalvelu pyrkii nimittäin alan harrastajan lompakolle ja jotkut niistä toimivat meillä täällä syrjäseuduillakin. Tässä kesän 2018 katsaus Suomessa toimiviin arveluttavien elokuvien lähteisiin. Jos muitakin löytyy, niin sopii vinkata!

Xstream
http://www.xstream-film.com/
Hinta: $12/kk (n. 10€), tai 120$/vuosi (n.100€)
Uusin tulokas on ruotsalainen Xstream. Tällä hetkellä noin sadan elokuvan valikoima on vielä pieni, mutta tuntuu ainakin toistaiseksi kasvavan tasaista tahtia. Leffat ovat lähinnä Sharknado-tyylistä melko tuoretta roskaelokuvaa ja kauhuleffoja. Erikoisuutena suomalainen tekstitys.

Midnight Pulp
https://www.midnightpulp.com/
Hinta: $4.99/kk (n. 4€), 1kk ilmainen
Midnight Pulpin valikoima antoi ainakin itselleni vaikutelman huolella valikoidusta setistä kaikenlaisia alan leffoja. Hyvin luokitelluista kokoelmista löytyy helposti katsottavaa. Itselläni tuntui pätkivän välissä, mutta hankala sanoa onko tämä kovinkin yleinen vaiva.

Spuul
https://spuul.com/
Hinta: 4.99€/kk, tai 49.99€/vuosi
Kunnon valikoima Bollywood-tuotantoa, suurimmassa osassa vieläpä merkittävästi elämää helpottava englanninkielinen tekstitys. Palvelu on nimellisesti ilmainen mainoksilla, mutta sillä pääsee näkemään vain muutamaan hassun pätkän. Spuul on sen verran iso tekijä Aasian suunnalla, että sille löytyy myös Android- ja iOS-appsit - siltä varalta että jos haluat vaikka työmatkalla katsoa kolmituntisen musikaalin.

Full Moon Streaming
http://fullmoonstreaming.com/
Hinta: $6.99/kk (n. 6€), tai $80/vuosi (n. 68€)
Pitkän linjan roskaelokuvayrittäjä Charles Bandin Full Moon Productionsin tuorein tuotos on ajan hengen mukaisesti striimauspalvelu, missä niitä samoja leffoja voi myös katsoa. Jos koko diili olisi tässä, niin tuskinpa ketään kiinnostaisi, joten valikoimissa on myös kunnon setti grindhousea ja sekalaista muuta sälää vähän osaavimmilta tekijöiltä, niin kuin vaikka Dario Argentolta. Outona detailina Full Moonilla puoli vuotta tai vuoden kerralla tilaamalla saa kaupan päälle ilmaisia dvd-lättyjä.

Cultorama.tv
https://www.cultorama.tv/
Hinta: $2.99/kk (n. 1,7€)
Pöljän halpa hinta selittyy sillä, että elokuvia on vähänlaisesti ja ne ovat kaikki ikivanhoja - pikavilkaisulla saattaisin jopa väittää, että iso osa on ilmaislevityksessä. Hei, mutta 2 viikon ilmainen kokeiluaika!

Exploitation.tv
http://exploitation.tv/
Hinta: $7/kk (n. 6€)
Alan klassikkopaikka, nimensä mukaisesti eksploitaatiopuoleen keskittynyt palvelu. Harmittavasti kaikki merkit viittaavat siihen, että ylläpitoa ei paikan toiminnassa pitäminen voisi vähempää kiinnostaa: uusia leffoja ei ole tullut aikakausiin, sivusto toimii pätkien, eivätkä selaimen heittämät jatkuvat tietoturvavaroituksetkaan vala oikein uskoa palvelun laatuun. Harmi.

Vuoden 2018 uutiset


22.12.2018Arveluttavaa joulua ja uutta vuotta!
10.6.2018Katsaus arveluttavien elokuvien netflixeihin

Uutisvihjeitä vastaanotetaan

Jos törmäät netissä aivan mahdottoman lystiin uutisentynkään, jota ei AEY:ssä vielä ole, niin pistä ihmeessä vinkkiä tulemaan meille päin, kerrotaan siitä muillekin.

Ilmianna uutinen