KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Silent Night, Bloody Night (1974)

Every small town has it's secrets, but some are too deadly to keep

Ensi alkuun sananen elokuvan paketoinnista. Jos kanteen pistetään erittäin vähäpukeinen tyttö puristamaan rintojaan, niin silloin kyllä jotenkin olettaa vastaavan henkilön löytyvän myös elokuvan alun ja lopun välistä. Mutta jos nyt niin sattuu että jonkun julkaisijan elokuvasarjan kansilehdyköihin karkaa lauma vähäpukeisia kauniimman sukupuolen edustajan edustajia, niin saisi kyseessä edes olla oikeasti huono elokuva.

Kyseessä on kuitenkin slasher-elokuvien klassikko seitsemänkymmentäluvulta, nähtävästi yksi ensimmäisiä tällä mallilla teeskenneltyjä tuotteita. Salaperäisellä talolla on salaperäinen menneisyys ja jouluyönä '70 kaikki purkautuu...

Harmittaa oikeastaan miten huono kuvanlaatu tuohon julkaisuun oli saatu. Tapahtumat kun tosiaan tapahtuvat yöaikaan, niin aika paljon kuvasta on pelkkää suttua mistä ei mitään selvää saa. Melko rauhalliseen tahtiin väkeä kupsahtelee kirveeniskuihin, mutta varsin vähän mitään näytetään. Kyllä tässä silti selvästi oikeaa elokuvaa on oltu tekemässä, jälki näyttää siltä että mikäli kuvanlaatu olisi parempi ja äänet selvempiä niin tästähän olisi ihan oikeaksikin klassikoksi.
Arvostelun kirjoitti Kromi
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut