KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Night of the Blood Beast (1958)

No girl was safe as long as this HEAD HUNTING THING roamed the land!

Syrjäisessä tutkimustukikohdassa päivitellään, kuinka taivaalta tippunut astronautti herää henkiin outoja puhellen ja sitten vielä alienikin marssii ovesta sisään.

Night of the Blood Beast on viikossa kuvattu tylsyyden maksimoiva aivopieru, Roger Cormanin vanhempaa tuotantoa kaukaa 1950-luvulta. Sen katsominen palauttaa mieleen painajaismaisimmat työpaikan palaverit vuosien verrelta, joissa sen sijaan että ongelmille tehtäisiin jotain, niitä diskuteerataan vain loputtomiin. Elokuvan pääsisältö on siinä, että monotonisesti jaarittelevat tiedemiehet neuvottelevat mitä murhanhimoiselle alienille pitäisi tehdä. Tutkijat päätyvät lopulta siihen, että paras ratkaisu on viskoa pari molotovia alienin yleiseen suuntaan, mutta nehän menevät kumminkin reilusti ohi. Ilmeisesti hyvästä yrityksestä vakuuttuneena otus kuolee silti. Enemmän jännitystä kokee jo marketin kassajonossa.

En ymmärrä miten elokuvan nimi, tagline ja kansikuva liittyvät itse elokuvaan, sillä tämä ei tosiaankaan ole menevä leffa jossa monsteri vaanii kauniita naisia, vaan hidastempoisen surkea yritys tehdä psykologista kauhua. Ilopilkkuna on astronautin olemus, kaveri kun tykkää hiippailla ympäriinsä silmät harittaen ja yläruumis paljaana, mutta ei sekään pitkällä tähtäimellä jaksa hauskuttaa. Ainakin vaivaisen tunnin mittaisena koettelemuksen pitäisi olla helposti kestettävissä, mutta kun ei. Night of the Blood Beastin katsominen ei ole mitenkään perusteltavissa ja jo tämän arvostelun tekemiseenkin on mennyt enemmän vaivaa kuin tämä ansaitsisi.
Arvostelun kirjoitti Are
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut