KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Avaruuden haastajat (2014)

Kaiken maailman George Lucasit eivät jätä Suomen suurinta toimintatähteä lomallakaan rauhaan, mutta eiköhän varmasti sitten kun Nick Nemesis ryhtyy avaruuden mestariksi.

Joukkorahoituksella ei ole montaa findie-lyhäriä vielä rahoitettu, mutta tämä nyt ainakin. Lisärahalla on kait ostettu tietokonetehostetta, sillä maisemat ovat alun lajityypillisen mökkireissun jälkeen keskivertoamatöörituotantoa aika lailla scifistisemmät. Juonellisestikin on pientä irtiottoa havaittavissa, sillä tämä onkin oikeastaan urheiluleffa, joka koostuu pelkästään neljästä nyrkkeily/vapaaottelumatsista alieneiden kanssa. Spoilerivaroitus siksi, koska ainakin itse odotin tätä katsoessa koko ajan loppuun asti jotain ihan muuta.

Suunsoitosta findien tunnistaa, ja kyllä Avaruuden haastajat toki silläkin saralla kunnostautuu. Vittumittarin viisari asettuu lukemaan 30, niin monta kertaa pelkästään tätä yhtä kirosanaa siis käytetään (1,33 vittua/min). Vaan kyllä rääväsuisuudestakin parit irtonaurut saa, joten eipä siinä sitten mitään.

Omalla kohdallani tämä ei iskenyt täysillä, ehkä aiheesta johtuen. Silti kelpoa jälkeä taas kerran Trash Videolta, ja erikoismaininta siitä, ettei ole menty jo koluttuja latuja pitkin.
Arvostelun kirjoitti Are
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut