KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Will You Be Here Tomorrow? (1998)

Hei, meillä täällä kauhujen tehtaalla kaikki duunarit kuolevat, vammautuvat ja silpoutuvat kammottavilla eri tavoilla. Tervetuloa vaan töihin!

Kevyt viisiminuuttinen työturvallisuusvideo, jonka oli tarkoitus perehdyttää tehtaalla aloittavia siitä, että kyllä kortistossa vaan olisi kaikin puolin kivempi olla, ja ettei saman tien irtisanoutuminen ole väärin. Juonta ei ole, vaan koko pätkä koostuu siitä, kun ihmisten ruudulla silpoutuessa kokeneet jermut selostavat taustalla vakavalla naamalla, että kuinka se nyt vaan pirun typerää polttoleikata täyttä bensatynnyriä ja että ilmojen halki lentävät teräspalkit eivät tosiaankaan ole mikään naurun asia.

Ultraväkivaltaiset työturvallisuuslyhärit ovat genre ja Trukkikuski Klaus on se referenssi, johon niitä verrataan. Will You Be Here Tomorrowilla ei ehkä tällaisena fiilistelypätkänä ole mitään jakoa Klausin kiistatonta viihdyttävyyttä vastaan, mutta on tuo ruudulle tykitetty loppumattomien kauheuksien sarja jotenkin vain niin aseistariisuva, että ei tämä ihan täysin ilman meriittejä ole. Kun Klaus valisti huumorilla, tämä tekee sen tahattomalla huumorilla.

Vaan onhan käsittämätön juttu että tuossa riivatussa tehtaassa kukaan uskaltaa työskennellä.
Arvostelun kirjoitti Are
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut