KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Kuoli Saatana (2017)

Antiteatterin kesämökillä majailee tällä kertaa Paha-Pete kätyreineen. Paha-Pete vei yhden ex-kytän omaisuutta, mikä oli paha virhe, sillä kyseinen ex-kyttä on myös ex-kommando. Nyt tullaan sitten Peteltä perimään saatavia korkojen kera.

Tuttua antiteatterimenoa ja jos et tiedä mitä se meinaa, niin äkkiä nyt Youtubeen siitä. Se on kyllä ihailtavaa, miten hyvin Hiltusen Toni ja kaverit saavat joka kerta samoista palikoista rakennettua uutta - varmasti sama kuvio jonkun muun tekemänä olisi jo aikoja sitten alkanut tuntua pakkopullalta. Kevyttä irvailua vanhojen actionleffojen kliseille on ohjelmassa, mutta kyllähän tässä muuten on ennemminkin ajatuksena pistää meitä suomalaisia halvalla. Paljon sinivalkoisempaa kohtausta ei voi olla kuin Paha-Peten ruoanhakureissu grillille, jossa saa paskan ruoan kyytipojaksi ynseää asiakaspalvelua. Nyt heti joku joutsenlippu tai Suomi100-leima tälle elokuvalle, perkele!

Tykkäsin juonentyngästä ja siimaleikkurin käytöstä. Virallisesta arvosanastani vähennän 0,5 tähteä koska tappelu grillijonossa jäi puuttumaan.
Arvostelun kirjoitti Are
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut