KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Goremageddon (2011)

Ei ole arki hauskaa kun auto jälleen kerran spermataan, lökäpöksyt luuhaavat tiellä, pomo huutaa, työkaverit on nilkkejä ja uskonveljet turmelevat elämän pienet nautinnot. Vähemmästäkin kilahtaisi, mutta niinhän se on että mitä enemmän kuminauhaa venyttää, sitä kovempaa se napsahtaa takaisin. Kun kirves lopulta kohoaa alkaa ihan silmäkulma kostua kun kosto on nii-in suloinen.

Tekemisen jälki ei nyt kenties niin loisteliasta ole, mutta sen verran kekseliäisyyttä on käytetty jottei homma liikaa ala toistamaan itseään. Ainakaan rainan alkupuolella. Sinänsä turhan tuntuista näin lyhyelle elokuvalle, mutta suurin synti on jälleen liika pituus. Kun juoni on jo puikoissa ja kostot kostettu pitäisi lopettaa homma kunniakkaasti. Tällä kertaa kuitenkaan ei "sankari" osaa tappamista lopettaa ajoissa ja sylttytehtaalle päätyy ihan asiaankuulumatonta väkeä. Hommasta meni vähän maku tuon viimeisen kymppiminuutin aikana varsinkaan kun mitään uutta ei onnistuta tuomaan pelikentälle.

Hyvät loppu-/alkutekstit kuitenkin pelastavat tämän tapauksen ihan katsottaviin tapauksiin. Lisäksi tuo harmaa mainostoimistoarki tuo eläväisesti mieleen Sexy Scary Movien aviomiehen edesottamukset.
Arvostelun kirjoitti Kromi
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut