KansiPlayKatso elokuva Youtubessa

Goremageddon (2011)

Toimistotyöläinen ajatteli pistää kaikki hermoille käyvät hengiltä, eikä siitä reissusta todellakaan verta, visvaa ja kaikkia mahdollisia ruumiineritteitä tule puuttuman.

Goremageddon on Turun suunnalla pesivän TR Productions -indieryhmän puolituntinen splatterelämys, jossa ei ruoalla, pornolla eikä väkivallalla mässäilyä arastella. Hyvän maun rajoja etsitään, ne löydetään ja urinoidaan sitten päälle röhönaurun kera. Itsetarkoituksellinen mauttomuus peniksen repimisineen kaikkineen muistuttaa Violent Shitin kaltaisista indiesplatterklassikoista, jotka on selvästi katsottu ja hyvin omaksuttu.

Ajoittain turhan taiteelliseksikin lipsahtava näkemys arkkityyppisestä splatterista, jossa tekopäät mössähtävät ja ihmiset mittailevat omaa suolistoaan. Vastenmielinen kyttäkaksikko oli kaikin puolin turha ja meno lässähtää loppupuolella siihen malliin, että tappaminen tuntuu muuttuvan huvittelusta työnteoksi - pientä piristystä olisi sinne kaivattu. Puutteineenkin Goremageddon puolustaa paikkaansa vähintäänkin siksi, että sen katsominen kannattaa jotta hienosta kakkososasta saa kaiken irti.
Arvostelun kirjoitti Are
Lue kaikki tämän elokuvan arvostelut